Economie

Martiniplaza genomineerd voor Beste Congreslocatie 2023

Het gaat goed met Martiniplaza in Groningen. Nóg beter zou het gaan wanneer Martiniplaza zou worden uitgeroepen tot ‘Beste Congreslocatie van het jaar’. Die kans is zeker aanwezig, want Martiniplaza is genomineerd voor deze titel, en het publiek kan stemmen.


Leestijd: 1 minuut

Martiniplaza werd in 2020 al uitgeroepen tot ‘Beste congreslocatie van het jaar’ en won in 2021 en 2022 de titel ‘Beste congreslocatie van het Noorden’.

De titel wordt sinds 2006 jaarlijks uitgereikt door het platform onder de naam Meetings. Onder de genomineerden behoren dit jaar onder andere ook de Koninklijke Jaarbeurs, The Hague Conference Centre en Van der Valk Tiel. 

Martiniplaza als congreslocatie

MartiniPlaza is al vijftig jaar een locatie voor nationale en internationale congressen. Er zijn naast vier plenaire zalen ook foyers en meer dan twintig aparte ruimtes beschikbaar voor subsessies en exposities. Martiniplaza biedt ruimte aan groepen van 10 tot maximaal 10.000 personen.

Afgelopen jaar heeft Martiniplaza wekelijks congressen gehuisvest. Van eendaagse studentencongressen tot het grootste, meerdaagse congres van Nederland; het VNG Jaarcongres.

Kim van Schaijk van VNG Connect over het jaarcongres in Martiniplaza: ‘’De voorbereidingen met Martiniplaza en de uitvoer verliepen in een woord fantastisch. Martiniplaza denkt proactief mee, niks is teveel en ze staan overal voor open. Gastvrijheid staat bij hen hoog in het vaandel. Al met al, een geweldige partner om mee samen te werken.’’

Het publiek kan tot en met 31 december 2023 stemmen op de genomineerden voor de beste congreslocatie via de website van Meetings