Economie

Meet Your Future in the Digital World: aanmelden voor online carrière-event kan nog steeds

Op 18 februari staat het online carrière-event Meet Your Future op de agenda. Het thema is dit keer ‘digitaal’. Er hebben zich ruim 20 bedrijven aangemeld – waaronder Klippa, Philips, Hackerone en Voys – en tot nu toe hebben ruim 200 deelnemers aangegeven aanwezig te zijn. Het event is bedoeld voor nationaal en internationaal talent, waarbij de focus ligt op digitale banen, zowel in de IT sector als in het MKB. Aanmelden voor het evenement op 18 februari (14.00-17.00 uur) is nog steeds mogelijk.


Leestijd: 1 minuut

Meet Your Future in the Digital World: aanmelden voor online carrière-event kan nog steeds
Meet Your Future in the Digital World: aanmelden voor online carrière-event kan nog steeds

Programma bekend

Naast Philips zijn ook Indietopia, Elfsquad en SIGBAR aanwezig tijdens het online carrière evenement, zo meldt de GROC.nl. Deelnemers kunnen tijdens het evenement in contact komen met de aanwezige bedrijven, 1 op 1 gesprekken voeren, vacatures bekijken en webinars bijwonen. Van Virtual Reality, cybersecurity, blockchain tot drones, alles komt aan bod tijdens Meet Your Future in the Digital World. Bekijk het gehele programma hier op de website van Meet Your Future.

Succesvolle matches

Meet Your Future blijkt een succesvol recept. Het platform wordt door deelnemers als toegankelijk ervaren. “Tijdens de vorige edities, het Pre Summer Career Event en Meet Your Future in Energy,  hebben bedrijven zelfs aangegeven direct de juiste connecties te hebben gelegd met nieuw talent. Dat is natuurlijk waar we het voor doen”, aldus Michiel Kasteleijn, business manager International Welcome Center North.

“Klippa doet mee aan Meet Your Future omdat we in 20 verschillende landen over de hele wereld actief zijn. We hebben het internationale talent nodig om onze groei te stimuleren", aldus Yeelen Knegtering,  CEO & Co-founder Klippa.

Aanmelden

Aanmelden voor bedrijven en bezoekers van het evenement kan via www.meetyourfuture.online. Bedrijven hebben voor het evenement de keuze uit een basis bedrijven pakket (gratis) en een professioneel bedrijven pakket (betaald).

Meet Your Future in the Digital World is een initiatief Campus Groningen, gemeente Groningen en Make it in the North. De Noordelijke Online Ondernemers (NOO) zijn actief betrokken bij dit evenement.