Economie

Nieuwe Campus Trail op 15 september; inschrijven kan nu

Al hardlopend langs de meest interessante plekjes op Campus Groningen: het kan weer tijdens de Campus Trail 2023. De vierde editie van dit hardloopevent vindt plaats op vrijdag 15 september.


Leestijd: 2 minuten

Samen met collega’s, studiegenoten, campusbewoners, vrienden en familie lopen deelnemers over de Zernike Campus. Amber van der Schaaf, manager communicatie en events bij Campus Groningen, is enthousiast over de terugkeer van het evenement: “We zijn ontzettend blij dat dit sportieve evenement dit jaar weer georganiseerd kan worden. Het is een hele leuke manier om eens een kijkje te nemen achter de schermen van heel veel organisaties en bedrijven op de Zernike Campus, want je rent dwars door gebouwen en locaties waar je normaal misschien niet zo snel komt.”

Feestelijke aangelegenheid

De startlocatie van de hardlooproute van circa 4 mijl is Lode Holding. Lode Holding is gevestigd op Campus Groningen, is gespecialiseerd in het vervaardigen van medisch technische oplossingen die bijdragen aan bewegen en een lang en gelukkig leven. Dit bedrijf viert dit jaar hun 75-jarig jubileum en is daarom de start- en finish locatie van de Campus Trail. Volgens Annelies Wolters, manager business development bij Lode Holding, is de trail een mooie manier om bewegen zichtbaar te maken op de Campus: “Een gezonde omgeving voor iedereen, waar iedereen zich kan ontwikkelen en waar bewegen een bijdrage levert aan een lang en gezond leven, staat centraal binnen ons bedrijf dat dit jaar 75 jaar bestaat. Als mede-initiatiefnemer van de Campus Trail zijn we dan ook trots dat dit sportieve evenement weer plaats gaat vinden.”

De Campus Trail gaat op vrijdag 15 september om 15.30 uur van start en zal onder andere langs en door gebouwen van de Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen gaan, door sportfaciliteiten en horeca. “Op dit moment wordt de route uitgestippeld en het belooft weer een verrassende route te worden, met leuke obstakels, trappen en onontdekte plekken”, laat Van der Schaaf weten.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor deelname aan de Campus Trail via Inschrijven Campus Trail. Een regulier ticket kost €14,50. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting op je startbewijs.

Meedoen als bedrijventeam? Stuur een mail naar Amber van der Schaaf (amber@campusgroningen.nl)

Voor vragen over de Campus Trail, neem contact op door een mail te sturen aan info@campusgroningen.