Economie

Partnerbijdrage

OMC HanzeKliniek is vernieuwd

Na een grondige voorbereiding en een week hard werken, waarin ze gesloten waren, heeft OMC HanzeKliniek een complete make-over gehad. Medewerkers en patiënten/cliënten zijn enthousiast over de nieuwe look en inrichting. Ze vinden het strak, gezellig en ruimtelijk. Precies 25 jaar geleden verhuisde de kliniek naar het pand aan de Sylviuslaan 11. De inrichting en gevel waren dan ook toe aan vernieuwing. Wat is er veranderd?

Er is een nieuwe vloer gekomen, nieuw meubilair in de wachtkamer en er is een andere indeling gekomen doordat de balie verplaatst is en er een extra spreekkamer gecreëerd is. Alle muren hebben een verfbeurt gekregen, plafonds zijn vernieuwd en er hangen nieuwe afbeeldingen aan de muren. In de optiek is een open werkruimte gemaakt. Klanten kunnen meekijken als de opticien glazen slijpt of een montuur bijstelt. Ook de gevel heeft een andere, modernere kleur gekregen en een nieuw naambord.


Leestijd: < 1 minuut

OMC HanzeKliniek is vernieuwd
OMC HanzeKliniek is vernieuwd

Even kijken? Maak een afspraak bij de afdeling Brillen & Contactlenzen voor uw bril of contactlenzen of bij de afdeling Ooglaseren & Lensimplantatie voor een quickscan. Voor de afdeling Oogheelkunde heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts.