Economie

Partnerbijdrage

Vakantie vieren met uw trouwe viervoeter op een park van FranceComfort

Bent u het trotse baasje van een trouwe viervoeter? Dan is de kans groot dat u uw vriend met vacht ook betrekt bij het maken van vakantieplannen. Bent u van plan om binnenkort een zomervakantie te boeken en gaat uw hond ook gezellig mee? We hebben goed nieuws voor u, want tegenwoordig spelen veel vakantieparken in binnen- en buitenland in op de wensen van hondeneigenaren. Zo ook de gerenommeerde keten FranceComfort, die bekend staat om de luxe parken in het zonnige midden en zuiden van Frankrijk. Mensen met honden vinden gegarandeerd een aangename accommodatie op een vakantiepark in Frankrijk te midden van de prachtige heuvellandschappen, de gevarieerde natuur en veelal in de buurt van het strand.


Leestijd: 1 minuut

Vakantie vieren met uw trouwe viervoeter op een park van FranceComfort
Vakantie vieren met uw trouwe viervoeter op een park van FranceComfort

Uw hond zal het goed naar zijn zin hebben op de weidse parken waar die veilig kan rondrennen en spelen. Natuurlijk zal het u als baasje ook aan niets ontbreken, want FranceComfort zorgt ervoor dat elk vakantiepark van alle gemakken is voorzien.

In Midden- en Zuid-Frankrijk bevinden zich verschillende prachtige parken met vakantievilla’s speciaal voor gasten die hun hond willen meenemen. Naast vakantiehuizen voor baasjes van honden zijn er vanzelfsprekend ook huizen waar honden niet mogen komen. Want FranceComfort begrijpt maar al te goed dat er ook gasten zijn die geen prijs stellen op een verblijf in een accommodatie waar honden komen. Op bepaalde parken is het alleen op aanvraag mogelijk om een vakantievilla te reserveren waar uw hond ook mee mag komen om vakantie te vieren. Het is dus belangrijk om tijdig te boeken en bij uw reservering aan te geven dat u uw vriend met vacht ook wilt meenemen. De beheerders van het vakantiepark zorgen er dan voor dat er een comfortabel vakantiehuis in Frankrijk waar u welkom bent met de hond voor u wordt gereserveerd.

De vakantiehuizen liggen in de mooiste, zonovergoten streken van Frankrijk, zoals de Languedoc, de Dordogne – Lot, de Aquitaine – Gironde, de Poitou-Charentes en de Provence. De villa’s en de parken zijn voorzien van alle luxe en comfort die u van een gerenommeerde keten mag verwachten. De vakantieparken zoals Le Lac Bleu, Domaine les Forges en AlpChalets Portes du Soleil, hebben veelal WiFi, een zwembad, restaurant, tennisbaan, animatie en een speeltuin. Daarnaast hebben ze een receptie met gastheren en -vrouwen die Engels en Nederlands spreken. Waar gaat u in uw aankomende vakantie naartoe samen met uw lieve hond?