Economie

Vismarkt Groningen boordevol kraampjes tijdens Openlucht Banenmarkt

 
Wie op zoek is naar een baan, of van baan of werkgever wil veranderen, kan donderdag 30 mei te kust en te keur op de Vismarkt in Groningen. Voor de tweede keer is daar dan een Noordelijke banenmarkt in de open lucht.


Leestijd: 1 minuut

Ruim negentig bedrijven, verspreid over diverse branches, hebben gezamenlijk meer dan 25.000 vacatures openstaan.

Technische banen, posities in de zorg, carrières bij de overheid, boeiende functies in de ICT en nog veel meer – dit is slechts een deel van wat De Banenmarkt op de Vismarkt te bieden heeft.

Ook scholing

De Banenmarkt op de Vismarkt biedt ook een platform voor ontdekking en ontwikkeling. Ben je op zoek naar bijscholing, omscholing of verdere educatie? Dit evenement heeft aandacht voor opleiding en omscholing, en geeft jou de mogelijkheid om vaardigheden uit te breiden en nieuwe carrièrekansen te verkennen.

Van starter tot professional

Of je nu een starter bent of een ervaren professional, of toe bent aan een carrièreswitch, er zijn mogelijkheden voor iedereen. Werkgevers op deze markt bieden banen en carrièremogelijkheden aan op verschillende niveaus.

Speednetwerken

Je kunt je via de website www.debanenmarkten.nl gratis aanmelden voor een speednetwerksessie of een ‘flight tour’, om in korte tijd kennis te maken met veel verschillende bedrijven. Dit is jouw kans om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen in een inspirerende omgeving.