Economie

Partnerbijdrage

Waarom u moet investeren in een Bitcoin-IRA

Een Bitcoin-IRA is een soort individuele pensioenrekening waarmee u kunt investeren in zaken als onroerend goed, en deze digitale valuta heeft een verbod op traditionele IRA's. Hoewel een Bitcoin-IRA de risico's van uw pensioenrekening verhoogt, kan investeren in dit digitale geld uw beleggingsprestaties verbeteren en meer diversificatie bieden voor uw portefeuille. U kunt ook Bitcoin kopen, verkopen of verhandelen via Bitcoin 360 Ai

Sommige bewaarders houden toezicht op rekeningen in eigen beheer, keuren virtuele valuta goed als alternatieve activa, en zijn ook belast met Bitcoin IRA-rekeningen. Anderzijds zijn bewaarders aan de belegger mogelijk geen fiduciaire plicht verschuldigd met betrekking tot deze beleggingen.

Veel mensen vragen zich af of een Bitcoin-IRA betrouwbaar is. U moet deze investering in virtuele valuta echter vermijden als u niet vertrouwd bent met Bitcoin. Investeren in deze elektronische valuta vereist inzicht in de cryptomarkt en de noodzaak om projecten te beoordelen alvorens middelen toe te zeggen.

Nu Bitcoin IRA's deze elektronische valuta aanbieden als 401(k) beleggingskeuzes, financieren beleggers hun pensioenrekeningen met dit digitale geld in plaats van met traditionele effecten. Het 401(k)-element van een gekwalificeerde winstdelingsregeling stelt werknemers in staat een percentage van hun salaris opzij te zetten voor persoonlijke rekeningen.


Leestijd: 2 minuten

Waarom u moet investeren in een Bitcoin-IRA
Waarom u moet investeren in een Bitcoin-IRA

Hoe Bitcoin te kopen in uw IRA

Deze IRA's in digitale valuta werken echter op een paar manieren anders. Bitcoin-IRA's zijn zelfgestuurde accounts, wat betekent dat de rekeninghouder ze rechtstreeks beheert. Bovendien behandelt een makelaar of bank deze IRA's met virtueel geld meestal niet. Deze IRA's in digitaal geld zijn alleen beschikbaar via bedrijven die gespecialiseerd zijn in het soort activa waarin u geïnteresseerd bent.

Dus om deze IRA in elektronische valuta te openen, werkt u met bepaalde bewaarders die Bitcoin kunnen aanhouden en verhandelen. Sommige bewaarders vereisen een aanvraag en lopen u ook door het proces heen. Als u echter vooruitgang boekt, kunt u deze rekeningen financieren via een storting van middelen uit een bestaande IRA. U kunt ook kiezen voor een andere fiscaal voordelige versie of nieuw geld inbrengen.

Verschillende gevestigde bedrijven laten u Bitcoin IRA's opzetten. –IRA's zijn echter nog jong, en informatie over een bedrijf kan moeilijk te vinden zijn. Dit is waarom u zou moeten investeren in een Bitcoin-IRA.

Portefeuillediversificatie

Misschien vindt u dat dit digitale geld een uitstekende diversificatie is voor de financiële activa in uw pensioenportefeuille. Ook het bezit van een beetje van deze digitale valuta kan een perfecte manier zijn om iets te bezitten dat anders beweegt. Ook is deze digitale munt een uitstekende afdekking tegen inflatie vanwege het beperkte aanbod dat zich vertaalt in een grotere vraag. Als veel mensen deze digitale activa kopen, stijgt de waarde ervan. Daarom helpt Bitcoin uw portefeuille te diversifiëren en die pensioenrekeningen te beschermen in geval van inflatie of andere toekomstige activiteiten.

Hoog rendementspotentieel

Naast diversificatie van uw portefeuille bieden Bitcoin IRA's mogelijkheden voor hogere winsten. En hoewel de Bitcoinprijs enorm is gedaald, is het rendement hoger dan op andere markten. Ook het beperkte aantal van deze digitale munten dat mensen ooit zullen delven, suggereert een groter toekomstig potentieel. Met hun vooruitzichten op lange termijn zijn IRA's een uitstekende drive voor investeringen met een aanzienlijk potentieel gedurende tientallen jaren.

Positionering om voor lange tijd bij te houden

Hoewel de prijs van deze elektronische munt fluctueert, is hij sinds zijn oprichting in 2009 over het algemeen gestegen.. Individuele beleggers zouden het echter moeten beschouwen als een houder op lange termijn vanwege zijn volatiliteit. Dat betekent dat het goed kan passen bij een rekening die u pas bij uw pensioen wilt openen.

Belangrijkste conclusie

Bitcoin IRA's kunnen een kans bieden aan beleggers die geloven in de toekomst van deze digitale munt. In het algemeen belicht dit artikel de voordelen en redenen waarom u zou moeten investeren in Bitcoin IRA's. Geen enkele investering is echter zonder risico.