Innovatie

Cybersecurity-evenement van Samenwerking Noord bij Hanzehogeschool

Donderdag 1 juni organiseren Samenwerking Noord en Cybersecurity Noord-Nederland een evenement rondom het thema Cybersecurity. Cybersecurity Noord-Nederland wil bevorderen dat Noord Nederland beter en effectiever kan innoveren op het gebied van cybersecurity.


Leestijd: 1 minuut

IT Academy Noord-Nederland gaat cybersecurityspecialisten opleiden
IT Academy Noord-Nederland gaat cybersecurityspecialisten opleiden

Vorig jaar maart organiseerde Samenwerking Noord al een gezamenlijk event met  Cybersecurity Noord-Nederland om een onderzoeksagenda cyber security met onderzoekers en eindgebruikers te toetsen en aan te vullen.

Op 1 juni 2023 is er nu een vervolg event, waarin de organisatoren een handelingsperspectief willen bereiken voor vervolg. Tijdens het event worden een aantal resultaten van het Cyber Security Noord Nederland programma gepresenteerd.

Verder is het event opgezet als ‘matchmakingevent’ waarin partijen die geïnteresseerd zijn om bij te dragen aan cyber security innovatieprojecten bij elkaar kunnen komen met als doel om concrete project voorstellen verder uit te werken

Het evenement begint donderdagmiddag 1 juni vanaf 12.00 uur bij de Hanzehogeschool. Meer informatie op de website van Samenwerking Noord.