Nieuws

Extra vluchten en bestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde heeft voor het komende zomerseizoen, van april tot en met oktober 2023, extra vluchten gepland vanaf Groningen Airport Eelde. Niet alleen wordt er vaker gevlogen op de bekende bestemmingen, ook zijn er nieuwe bestemmingen toegevoegd.


Leestijd: 1 minuut

Extra vluchten en bestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde
Extra vluchten en bestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde

Zo heeft TUI de Turkse bestemming Antalya toegevoegd aan het bestemmingsaanbod. Daar wordt vanaf Airport Eelde heengevlogen op dinsdagen en vrijdagen in de zomervakantie (11 juli tot en met 29 augustus). De reeds geplande bestemmingen van TUI zijn Gran Canaria en Mallorca.

Corendon heeft aangekondigd in het zomerseizoen een tweede vluchtdag toe te voegen naar Kreta. Daarnaast gaat Corendon in augustus een keer in de week naar Rhodos vliegen en twee keer per week naar Dalaman (Turkije). De bestemmingen die al worden aangeboden zijn naar Kreta (Griekenland), Mallorca (Spanje), en Antalya (Turkije).

Reisorganisatie Sunair vliegt net zoals de voorgaande jaren naar de Kanaaleilanden (Guernsey, Verenigd Koninkrijk), maar dan voor een langere periode dan vorig jaar.

Extra aanbod in de Herfstvakantie

Reisorganisatie Sunweb komt terug op Groningen Airport Eelde en biedt van 21 tot 28 oktober 2023 (herfstvakantie-Noord) de bestemmingen Antalya (Turkije), Bodrum (Turkije) en Rhodos (Griekenland) aan.

De luchthaven laat weten blij te zijn met het extra aanbod en te blijven werken aan meer.