Nieuws

Let op: deel zuidelijke ringweg dit weekend dicht

Automobilisten die dit weekend via de zuidelijke ringweg in de richting van Drachten willen rijden, hebben pech. De ringweg is namelijk tussen vrijdagavond 22.00 uur en maandagochtend 06.00 uur afgesloten in de richting naar Drachten tussen het Julianaplein en de eerstvolgende afrit (36). Het verkeer moet omrijden via de oostelijke, de noordelijke en westelijke ringweg.


Leestijd: 1 minuut

Let op: deel zuidelijke ringweg dit weekend dicht
Let op: deel zuidelijke ringweg dit weekend dicht

Om de afsluiting (inclusief markering en bebording) op en af te bouwen, is het nodig de zuidelijke ringweg vanaf knooppunt Euvelgunne tot het Julianaplein twee nachten af te sluiten voor verkeer richting Drachten/Assen. Deze afsluitingen zijn van vrijdag 28 mei 22.00 uur tot zaterdag 29 mei 06.00 uur en van zondag 30 mei 22.00 uur tot maandag 31 mei 06.00 uur.

Combinatie Herepoort werkt aan de bouw van de noordzijde van het nieuwe viaduct over de Paterswoldseweg. Komend weekend worden de buispalen aangebracht. Vanwege de veiligheid is het noodzakelijk om een rijbaan van de zuidelijke ringweg daarvoor af te sluiten. Van 27 mei tot 9 juni is de Paterswoldseweg zelf ook afgesloten voor alle verkeer onder het viaduct door.