Nieuws

Politie Groningen onderzoekt geweldsincident: vrouw (37) en kind (2) ernstig gewond

De politie in Groningen heeft gisteren uitvoerig sporenonderzoek verricht in de Marmerstraat, naar aanleiding van een incident waarbij een vrouw van 37 en een 2-jarig kind ernstig gewond raakten. Een man is in verband met deze zaak aangehouden.


Leestijd: 1 minuut

Politie Groningen onderzoekt geweldsincident: vrouw (37) en kind (2) ernstig gewond
Politie Groningen onderzoekt geweldsincident: vrouw (37) en kind (2) ernstig gewond

Gistermorgen rond 04:30 werden een 37-jarige vrouw en haar 2-jarige kind ernstig gewond aangetroffen in de Marmerstraat. Vermoedelijk zijn zij het slachtoffer geworden van een geweldsincident. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd en wat het motief is geweest. De vrouw en het kind zijn naar het ziekenhuis gebracht voor medische zorg.

Kort na de melding werd in de omgeving een 41-jarige man uit Groningen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit geweldsincident. De man zit vast en zal worden verhoord.

De politie startte gistermorgen een onderzoek waarbij de directe omgeving van de plaats delict werd afgezet. Ook werd er buurtonderzoek gedaan. De politie komt graag in contact met mensen die in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 september in deze omgeving iets hebben gezien of gehoord dat met deze zaak te maken kan hebben.

Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen uit de omgeving die mogelijk camerabeelden hebben, bijvoorbeeld van een deurbelcamera. Ook als u andere informatie heeft die met deze zaak te maken kan hebben, vraagt de politie u om contact op te nemen via 0900- 8844.

(Foto’s: RdB producties).