Nieuws

Tentoonstelling AI: More than Human in Forum verlengd

De tentoonstelling AI: More than Human in het Forum Groningen is verlengd tot en met 16 augustus. Dat meldt het Forum. De expo zou aanvankelijk te zien zijn tot en met mei van dit jaar, maar de coronacrisis gooide roet in het eten.


Leestijd: 1 minuut

Tentoonstelling AI: More than Human in Forum verlengd
Tentoonstelling AI: More than Human in Forum verlengd

AI: More than human

Welke impact heeft AI op ons leven? Wat betekent het om mens te zijn? Wat is bewustzijn? En hoe kunnen mens en machine samenwerken? De expositie AI: More than Human vertelt dit verhaal en verkent de ontwikkelingen van de fascinerende relatie tussen mens en technologie.

Maak kennis met onder andere de AI-toepassingen van instellingen als het Massachusetts Institute of Technology (MIT), interactieve installaties van internationale kunstenaars, de robot die de Japanse uitvinder Hiroshi Ishiguro van zichzelf maakte en het robothondje Aibo van Sony.

Online kaartverkoop en verlaagd tarief

Net als voor andere musea koop je de tickets voor de tentoonstelling online en per timeslot. Voor de zomermaanden geldt een speciaal verlaagd tarief. Voor een normaal ticket betaal je 9 euro, voor een kortingskaartje (studenten en jongeren t/m 17 jaar) 6 euro. Kinderen tot en met 6 jaar gaan gratis naar binnen. Kijk voor alle ticketsoorten op de website. Kaartverkoop is mogelijk vanaf vrijdagmiddag 29 mei.

Exposities in Forum Groningen

De volgende tentoonstelling in Forum Groningen is Shaun the Sheep and friends – the Art of Aardman over het uiterst creatieve en veelzijdige werk van de makers van onder andere Shaun the sheep, Wallace & Gromit en Chicken Run. The Art of Aardman is vanaf 19 september te bezoeken.