Nieuws

Twee ongelukken met scooters in de stad

In de stad zijn in de afgelopen 24 uur twee scooterongelukken geweest. Eén van de scooterrijders raakte daarbij zwaargewond.


Leestijd: 1 minuut

Twee ongelukken met scooters in de stad
Twee ongelukken met scooters in de stad

Dinsdagavond vond er een ongeluk plaats op de Boumaboulevard bij de kruising met de Eelkemastraat. Een bezorgscooter kwam uit de richting van station Europapark. Op de kruising kwam hij in botsing met een personenauto (zie foto). 

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Het slachtoffer kon uiteindelijk ter plaatse aan de verwondingen behandeld worden en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zowel de scooter als de personenauto raakten bij het ongeluk fors beschadigd. De auto moest weggesleept worden door een bergingsbedrijf. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Zwaargewonde
Woensdagochtend was er een scooterongeluk bij de Duinkerkenbrug. Rond half acht ’s ochtends was daar een botsing tussen een scooter en een auto. De bestuurder van de scooter kwam daarbij hard op de voorruit van de auto terecht. De scooter, vermoedelijk een huurscooter, brak in tweeën. De bestuurder is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. 

Foto: Raymond Bos