Nieuws

Villa vol verrassingen te koop op fietsafstand van Groningen

Mocht je nog twee miljoen hebben liggen, er staat sinds vandaag op Funda een juweel van een villa te koop in Eelderwolde. Gelegen aan het water en met een verrassende inrichting, designertoilets en een privéwellness op het dakterras is dit huis gerust een villa vol verrassingen te noemen.


Leestijd: 1 minuut

Villa vol verrassingen te koop op fietsafstand van Groningen
Villa vol verrassingen te koop op fietsafstand van Groningen

Het huis zit niet alleen vol met eye-catchers, zoals het cassetteplafond in de woonkamer, maar ook met allerlei handige snufjes. Zo beschikt de masterbedroom over een waskoker, waardoor je je was direct in de wasruimte kan laten belanden. Daarnaast is er in de kelder een heuse mancave met wijnkast en biljart, en – ook niet onbelangrijk – een privéwellness op het dakterras, met een jacuzzi, sauna, buitendouche en buitenbed. Neem daarbij de plek aan het water én het uitzicht op de Onlanden en het wow-effect is compleet.

Ook qua energielabel hoeft er aan dit huis niets te gebeuren. Het huis is gasloos, en in de kelder staat een warmtepomp met een buffervat van 800 liter. Er wordt gebruik gemaakt van aardwarmte en op de daken liggen 38 zonnepanelen. 

Ligging

Het huis ligt aan de kopse kant van nieuwbouwproject Le Corbusier, het unieke schiereiland in Waterwijk Ter Borch. Je bent zo met de fiets in de stad, en de Hoornse Plas, het Paterswoldsemeer en natuurgebied De Onlanden liggen op loopafstand van deze parel.

Foto's: Funda.nl
Foto’s: Funda.nl