In beeld

Max Lease introduceert innovatieve financiële leaseoplossingen voor ondernemers

Max Lease, gevestigd in Drachten, zet een nieuwe standaard in de financiële leasewereld door ondernemers snelle en flexibele leaseopties te bieden. Met meer dan 9000 auto’s op voorraad is Max Lease de ideale keuze voor startende en gevestigde ondernemers in heel Nederland.


Leestijd: 2 minuten

Snel de weg op

Financial lease bij Max Lease is snel en gemakkelijk. Binnen slechts 15 minuten heb je een goedgekeurd leasecontract in handen, waardoor je snel de weg op kunt met je nieuwe voertuig. Dit betekent dat je geen tijd verliest en direct kunt inspelen op zakelijke kansen.

Daarbij biedt Max Lease ook gratis thuisbezorging door heel Nederland. Je kunt je voertuig dus op een locatie naar keuze laten afleveren zonder extra kosten. Dit bespaart je waardevolle tijd en voorkomt gedoe met het ophalen van je auto bij een afhaallocatie. Geen lange ritten of wachttijden; je auto wordt gewoon bij jou voor de deur afgeleverd. Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf runnen.

Ook zonder jaarcijfers

Een van de grootste voordelen van Max Lease is dat je leasecontracten kunt afsluiten zonder dat je jaarcijfers hoeft te overleggen. Dit is ideaal voor startende ondernemers die nog geen uitgebreide financiële geschiedenis hebben. Voor hen biedt Max Lease een unieke kans om snel aan een bedrijfswagen te komen zonder gedoe.

Stel je voor dat je net een nieuw bedrijf bent begonnen en een bedrijfswagen nodig hebt om je werk te doen. Veel leasemaatschappijen willen dan jaarcijfers zien, iets wat je als startende ondernemer vaak nog niet hebt. Max Lease begrijpt dat startende ondernemers een partner in financial lease nodig hebben die meedenkt. Of je nu een kleine bestelwagen nodig hebt voor leveringen of een nette bedrijfsauto voor zakelijke afspraken, bij Max Lease kun je óók een leasecontract krijgen zonder dat je jaarcijfers hoeft te laten zien.

Duurzame leaseopties

Max Lease speelt in op duurzaam leasen met een breed scala aan elektrische voertuigen. Duurzaam leasen wordt namelijk steeds populairder en belangrijker. Elektrische voertuigen (EV’s) helpen de CO2-uitstoot te verminderen en hebben lagere brandstof- en onderhoudskosten, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor veel ondernemers.

Door te kiezen voor duurzame leaseopties bij Max Lease, kunnen bedrijven hun ecologische voetafdruk verkleinen en profiteren van de financiële voordelen van elektrisch rijden. Max Lease maakt het eenvoudig om over te stappen op een groenere bedrijfsvoering met flexibele en toegankelijke leaseoplossingen voor elektrische voertuigen.

Persoonlijke service en advies

Bij Max Lease ben je verzekerd van persoonlijke service en advies. Hun ervaren team staat klaar om ondernemers te ondersteunen bij elke stap van het leaseproces, van het kiezen van het juiste voertuig tot het opstellen van het leasecontract.

Hiermee heeft Max Lease zich stevig gepositioneerd als een toonaangevende partner voor financiële leaseoplossingen in Nederland.