Cultuur & Uitgaan

Geen wachtrijen meer voor Jochem Myjer, maar loting

Cabaretier Jochem Myjer staat op 22 en 23 januari volgend jaar in de Stadsschouwburg in Groningen. Omdat de belangstelling voor kaartjes enorm is, wordt er geloot.


Leestijd: 1 minuut

Jochem Myjer trekt na ruim 4 jaar afwezigheid met zijn nieuwe voorstelling Net Alsof het land door. Waar de voorstelling over gaat, blijft nog geheim. Myjer: “De leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’

Omdat de interesse in tickets voor Jochem Myjer groot is, is er dit keer een inschrijving en een loting. Inschrijven, via Spot Groningen, kan nog tot en met  vandaag, dinsdag. Na de inschrijving wordt er eerlijk geloot.

Om opkopers van tickets tegen te gaan, wordt er gewerkt met smart tickets. Smart tickets staan niet alleen op naam en e-mailadres, maar ook op een geverifieerd mobiel telefoonnummer. Om doorverkoop nog moeilijker te maken, worden de e-tickets pas een paar uur voor het event verstrekt en zijn de tickets voorzien van een roulerende QR-code.