Cultuur & Uitgaan

Groningse reisorganisator biedt eerste pakketreis vanuit Eemshaven naar Noorwegen

De Groningse themareisorganisator Travel4Reasons biedt als eerste reisbureau een compleet verzorgde reis vanuit de Eemshaven naar Noorwegen. Het reisbureau sloot zich aan bij Holland Norway Lines, waarmee je vanaf april 2022 naar Kristiansand in Noorwegen kunt varen. Naast de bootovertocht organiseert het reisbureau de overtocht met eigen auto, overnachtingen en mogelijke activiteiten.


Leestijd: 1 minuut

Veerboot tussen Eemshaven en Noorwegen gaat emissievrij varen
Veerboot tussen Eemshaven en Noorwegen gaat emissievrij varen

Travel4Reasons zag door corona de aanvraag naar bestaande arrangementen – naar Groot-Brittanië, Ierland en IJsland – achteruitgaan, en ging daarom op zoek naar een uitbreiding op het aanbod. Het reisbureau was dan ook blij verrast toen bekend werd dat Holland Norway Lines vanuit Eemshaven naar Noorwegen gaat varen.

Samen met Holland Norway Lines heeft het reisbureau al snel de eerste Nederlandse samenwerking opgezet. “Noorwegen is een prachtig, groots en natuurrijk land. Een geweldige aanvulling op ons bestaande pakket”, zegt Marc Tolsma, eigenaar van het Groningse reisbureau.

Er is volgens de eigenaar genoeg te doen in het authentieke Noorwegen. “Ontdek de cider-boerderijen, ga wandelen, maak uitdagende hikes of kom tot rust tijdens het vissen of in je kajak. Bezoek de ruisende watervallen, en ervaar de oorverdovende stilte in de talloze dennenbossen, waar alleen je eigen ademhaling je afleiding kan zijn”, aldus Tolsma