Cultuur & Uitgaan

Joost van Keulen en Stef van der Ziel maken vrijdagmiddag 3e editie van podcast De Mannetjes

Oud-wethouder Joost van Keulen en internetondernemer Stef van der Ziel nemen vrijdag om 17.00 uur de derde editie op van hun podcast De Mannetjes. De podcast is een soort van vrijdagmiddagborrel, waarin De Mannetjes praten over de actualiteit van de stad en de regio en alles wat nog maar ter tafel komt. In deze derde editie zijn Noorderzon-directeur Femke Eerland en GIC-journalist Matthijs van Houten te gast.


Leestijd: 1 minuut

Joost van Keulen en Stef van der Ziel maken vrijdagmiddag 3e editie van podcast De Mannetjes
Joost van Keulen en Stef van der Ziel maken vrijdagmiddag 3e editie van podcast De Mannetjes

Joost van Keulen, inmiddels directeur bij internetbedrijf CGI, en Stef van der Ziel begonnen De Mannetjes “uit verveling”. “En omdat de stad Groningen wel weer wat reuring kan gebruiken”, aldus Joost. In de eerste twee afleveringen werd gesproken over de wethoudersprotesten, Arjen Robben, de Lelylijn, corona-sluitingstijden, aardbevingen, waterstofvrachtwagens en de burgemeester. “Maar we hebben ook aandacht voor cultuur en Friesland. Want dat is belangrijk”, aldus Joost van Keulen. 

In de derde editie van De Mannetjes staat natuurlijk Noorderzon centraal. Daar waar het festival in het Noorderplantsoen nu in volle gang had moeten zijn, is het er leeg. Ook wordt er gesproken over de introductieweek voor de studenten, corona en de subsidies voor de podiumkunsten. 

De podcast wordt vanaf 17.00 uur live uitgezonden op YouTube. Daarna kun je de podcast terugvinden op de gebruikelijke platformen, zoals Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Wil je live aanwezig zijn bij de vrijdagmiddagborrel, dan ben je vanaf 16.30 uur welkom in het Feithhuis. Meer info ook via: http://www.demannetjespodcast.nl

De eerste twee afleveringen van De Mannetjes kun je hieronder terugluisteren:

https://www.youtube.com/watch?v=rd27DihY6m4
https://www.youtube.com/watch?v=-f9A0L4Cqd8