Cultuur & Uitgaan

Musical over André Hazes komt naar MartiniPlaza in Groningen

De André Hazes-musical ‘Hij Gelooft in Mij’ is van 12 tot en met 24 april te zien in MartiniPlaza Theater in Groningen. Ook het levensgrote standbeeld dat Producent Stage Entertainment voor de voorstelling heeft laten maken reist mee naar Groningen. Vanaf volgende week woensdag is het beeld van de volksheld in het MartiniPlaza te bewonderen.


Leestijd: 1 minuut

Musical over André Hazes komt naar MartiniPlaza in Groningen
Musical over André Hazes komt naar MartiniPlaza in Groningen

Op woensdag 13 april zal het levensgrote standbeeld om 17.00 uur worden onthuld in de entreehal van MartiniPlaza. Dit zal worden gedaan in het bijzijn van hoofdrolspelers Martijn Fischer en Roosmarijn Luyten. Ter ere van de komst van de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ in Groningen wordt op zaterdagmiddag 16 april een aantal nummers van André Hazes gespeeld op het carillon van de Martinitoren. Deze nummers zullen tussen 12.00 en 13.00 uur te horen zijn.  

De musical vertelt het levensverhaal van André Hazes gezien door de ogen van Rachel, een meisje dat verliefd wordt op de grote Hazes en uiteindelijk trouwt met haar idool. Maar liefst 22 Hazes-hits illustreren de toppen van zijn succes maar ook de diepe dalen die hij heeft gekend. Je hoort onder andere ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Een Beetje Verliefd’ en natuurlijk ‘Zij Gelooft in Mij’. De hoofdrol is weggelegd voor Martijn Fischer, actrice Roosmarijn Luyten is te zien in de rol van Rachel Hazes.

Afbeelding: martiniplaza.nl