Cultuur & Uitgaan

Project Wildeman speelt ‘DiepzeeKerk’ op 1 juli in de Der A-Kerk

Theater- en muziekcollectief Project Wildeman (bekend van Oerol en Lowlands) komt op donderdagavond 1 juli naar de Der Aa-kerk met hun nieuwste voorstelling: DiepzeeKerk. Daar presenteren zij een artistieke, geleide meditatie met typische elektronische Wildeman-beats en teksten.


Leestijd: 1 minuut

Project Wildeman speelt ‘DiepzeeKerk’ op 1 juli in de Der A-Kerk
Project Wildeman speelt ‘DiepzeeKerk’ op 1 juli in de Der A-Kerk

Project Wildeman en DiepzeeKerk

DiepzeeKerk is een rituele geluidsbelevenis waarbij de bezoeker door speakers en live muzikanten omringd wordt. Zij presenteren een artistieke, geleide meditatie met typische elektronische Wildeman-beats en teksten. Het publiek vaart mee op de golven van hun eigen gedachten en met de klanken van de diepzee.

Stichting Oude Groninger Kerken

Stichting Oude Groninger Kerken draagt zorg voor 97 kerken, 9 (vrijstaande) torens, 57 kerkhoven en 2 synagogen. Het doel is dat dit erfgoed behouden blijft voor de toekomst en de stichting wil de belangstelling hiervoor bevorderen. “Met het verrassende zomerprogramma Zomer in de Akerk, waar de voorstelling DiepzeeKerk onderdeel van is, ontvangen wij een breed publiek die naast de activiteit of voorstelling kan genieten van onze prachtige kerk”, aldus de stichting.