Cultuur & Uitgaan

Toeristische ondernemers gratis vermeld op visitgroningen.nl

Marketing Groningen gaat toeristische ondernemers helpen zich beter te profileren: de bedrijven krijgen een gratis vermelding op www.visitgroningen.nl en kunnen gebruik maken van allerlei extra’s zoals professionele teksten, fotografie en video. Marketing Groningen wil het platform op die manier zo compleet en gastvrij mogelijk maken.


Leestijd: 1 minuut

Toeristische ondernemers gratis vermeld op visitgroningen.nl
Toeristische ondernemers gratis vermeld op visitgroningen.nl

Gratis online bedrijfsvermelding
Eerder moesten de ondernemers nog betalen voor een vermelding op de website. In het nieuwe ondernemersprogramma hoeft dat niet meer. Dat betekent online zichtbaarheid met maar liefst drie miljoen unieke bezoekers per jaar. Aan de andere kant krijgen de bezoekers van de site nu een zo compleet mogelijk toeristisch aanbod.

Meer voordelen voor ondernemers
Naast de gratis vermelding faciliteert Marketing Groningen de toeristische ondernemers ook met uitbreidingsmogelijkheden zoals professionele fotografie, wervende teksten of promotievideo’s. Door het aanbieden van deze mogelijkheden helpt Marketing Groningen de ondernemers met het vermarkten van hun onderneming en streeft daarbij naar een kwalitatief, gastvrij en een zo compleet mogelijk toeristisch aanbod op het platform visitgroningen.nl. Daarmee zorgt Marketing Groningen er voor dat Nederlandse en buitenlandse bezoekers de weg naar toeristische ondernemers in Groningen goed kunnen vinden. Toeristische ondernemers kunnen voor meer informatie terecht op www.partners.visitgroningen.nl.