Wonen

Campus, gemeente en Make it in the North organiseren eerste noordelijke ‘Online Career Event’

Op 2 juli a.s. wordt het eerste Noord-Nederlandse ‘Online Career Event’ georganiseerd: het Pre Summer Career Event. Gezamenlijk hebben initiatiefnemers Make it in the Northgemeente Groningen en Campus Groningen de online mogelijkheden verkend, om ontmoeting tussen bedrijfsleven en talent te blijven faciliteren. Om die ontmoeting te realiseren vindt daarom op 2 juli 2020, van 15.00 tot 18.00 uur, het Pre-Summer Career Event plaats via platform Let’s Get Digital. Hier krijgt talent toegang tot een groot netwerk aan bedrijven in verschillende sectoren, en andersom.


Leestijd: 1 minuut

Campus, gemeente en Make it in the North organiseren eerste noordelijke ‘Online Career Event’
Campus, gemeente en Make it in the North organiseren eerste noordelijke ‘Online Career Event’

Futureproof verbinden
Het geplande digitale carrière evenement biedt dezelfde kansen als op een fysiek evenement: workshops, 1-op-1 meetings, rondje langs de digitale stands, CV’s achterlaten en interessante netwerkgesprekken. Het digitale platform biedt volop mogelijkheden, voor (inter)nationaal talent en bedrijven om met elkaar in contact te komen.

Michiel Kasteleijn, Business Manager (IWCN) is enthousiast over het digitale carrière event: “Onder het label "Make it in the North" zijn sinds juli 2019 drie succesvolle career events georganiseerd in de drie noordelijke provincies. Met iedere keer 300+ talent en 40+ bedrijven. Dankzij dit digitale career event kunnen we regionaal, nationaal en internationaal talent en bedrijfsleven futureproof aan elkaar blijven verbinden, voor nu en in de toekomst”.

Aanmelden
Talent en bedrijven/organisaties kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor het Pre-Summer Career event via www.presummercareerevent.nl. Bedrijven hebben de optie om voor deze eerste editie gratis een digitale stand te bemachtigen. Het hebben van vacatures is hiervoor niet verplicht. De plekken voor een digitale stand zijn beperkt, zo geldt: first come first serve. 

Het definitieve programma en instructies voor toegang tot het digitale event volgt komende weken via mail en via de website van het Pre Summer Career Event.