Wonen

Huis van de Week: Uniek dubbelappartement (gezamenlijk of afzonderlijk te koop) in hartje Stad

Dit dubbele appartement (155 vierkante meter woonoppervlakte) aan de J.A. Feithstraat (en Hereweg 66) is een unieke kans voor diegene die op zoek is naar een mooie centraal gelegen woon/werk locatie, een beleggingsobject of een buidelwoning. Maar: beide woningen zijn ook apart te koop!


Leestijd: 1 minuut

Huis van de Week: Uniek dubbelappartement (gezamenlijk of afzonderlijk te koop) in hartje Stad
Huis van de Week: Uniek dubbelappartement (gezamenlijk of afzonderlijk te koop) in hartje Stad

Het appartement aan de J.A. Feithstraat 1 kan met het appartement aan de Hereweg 66 worden samengevoegd waardoor een extra riante benedenwoning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een riante living kan worden gerealiseerd.

J.A. Feithstraat 1
In dit appartement worden kenmerkende stijlelementen van de jaren ’30 goed gecombineerd met een strakke en moderne afwerking en kleurstelling. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig: een supermarkt, huisarts- en tandartspraktijk, café, restaurants, basisschool, kinderopvang etc. Met een bushalte en het treinstation op loopafstand, is iedere bestemming goed te bereiken. Het geheel is goed onderhouden en in-stap-klaar. Het appartement heeft drie slaapkamers en er is een binnenplaats. 

Hereweg 66
Het gaat om een geheel gemoderniseerde benedenwoning waarvan de bouwwerkzaamheden zich momenteel in de afrondende fase bevinden. Het appartement is als een loft met een open inrichting en indeling ingericht. Het beschikt over een eigen entree, een slaapkamer van circa 11 m², een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel en een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een moderne inrichting met inbouwapparatuur.

Vraagprijs
De locatie van het dubbelappartement is perfect: op loopafstand van de binnenstad van Groningen. De VVE is actief. De vraagprijs: 520.000 euro, K.K. 

Toch liever los?
Beide appartementen zijn ook los te koop. De J.A. Feithstraat 1 heeft een vraagprijs van 350.000 euro en Hereweg 66 staat te koop met een vraagprijs van 170.000 euro.