Bereikbaarheid & Verkeer

Groningen Bereikbaar genomineerd voor Spitsbrekers-award 2020

Groningen Bereikbaar is een van de acht finalisten van de BNR Spitsbrekers-award. Deze award wordt door radiozender BNR toegekend aan het bedrijf dat zijn medewerkers het meest efficiënt uit de file haalt. Groningen Bereikbaar neemt, als collectief van bedrijven en organisaties, deel aan de competitie.


Leestijd: 1 minuut

Groningen Bereikbaar genomineerd voor Spitsbrekers-award 2020
Groningen Bereikbaar genomineerd voor Spitsbrekers-award 2020

Groningen Bereikbaar is de enige finalist voor de titel uit het Noorden van Nederland. “We zijn heel trots dat we de kans krijgen om landelijk te laten zien wat Groningen doet aan de bereikbaarheid en leefbaarheid als het gaat om mobiliteit. BNR Nieuwsradio noemt onze aanpak "misschien wel de grootste Nederlandse samenwerking om mensen uit de spits te halen." We zijn erg trots op alle bedrijven, organisaties en bewoners die hieraan meewerken”, aldus Groningen Bereikbaar in een verklaring.

Stemmen

Vanaf donderdag (24 september) kan er een week gestemd worden. Op donderdag 1 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Niet alleen het publiek kan stemmen, een vakjury beslist ook mee wie de Spitsbreker-award 2020 krijgt. Lees meer over Spitsbrekers op www.spitsbrekers.nl

Directeur van Groningen Bereikbaar, Wilko Huyink was afgelopen week bij BNR voor de finale podcast om te vertellen wat Groningen Bereikbaar allemaal doet samen met bedrijven, organisaties en onderwijs. Luister hier de hele podcast.