Economie

Partnerbijdrage

AB tracksuit: musthave fashion item voor heren

Voorheen werden trainingspakken alleen maar gedragen door fanatieke sporters. Niet zo gek, want vroeger was een trainingspak vooral functioneel, zag het er niet bepaald stijlvol uit en had het niet altijd een mooie pasvorm. De afgelopen jaren heeft het trainingspak een ware transformatie ondergaan. Grote merken die wereldwijd toonaangevend zijn, hebben het fenomeen omgetoverd tot een comfortabel en hip kledingstuk. Trainingspakken staan nu ook wel bekend als tracksuits, een term die is overgenomen uit de voetbalwereld. Hoe je deze outfit ook wilt noemen, het staat als een paal boven water dat je het trendy pak ook prima buiten de sportclub kunt dagen. Het Nederlandse merk AB Lifestyle weet daar alles van. Lees snel verder en ontdek hoe je jouw garderobe compleet maakt met een tracksuit voor heren van dit eigentijdse lifestyle merk.


Leestijd: 2 minuten

AB tracksuit: musthave fashion item voor heren
AB tracksuit: musthave fashion item voor heren

Sinds AB Lifestyle haar collectie met tracksuits introduceerde, kan het met recht een musthave item voor de garderobe van elke man worden genoemd. Met een tracksuit til je jouw prestaties naar het allerhoogste level, omdat het je tijdens het sporten optimaal comfort biedt. Door je favoriete hooded track jacket of pull-over track sweater van het merk te combineren met een slim-fit track pants, stel je jouw ultieme lifestyle tracksuit samen. Dat alle items onderling goed met elkaar zijn te matchen, is ook een van de fijne aspecten aan AB Lifestyle. Met een heren tracksuit van dit iconische merk dat ook bekend staat als The Star Lifestyle brand, draag je jouw actieve levensstijl uit. Daarnaast leent deze eigentijdse versie van het alom bekende trainingspak zich ook perfect om te dragen op elke casual gelegenheid.

Wat natuurlijk ook goed is om te weten, is dat een tracksuit van AB Lifestyle lang mooi blijft. Zoals het een exclusief kledingmerk betaamt, werkt AB alleen met materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Zolang je de aanwijzingen op het wasetiket goed opvolgt, gaat je tracksuit dus lekker lang mee. Ook de slimfit pasvorm en de mooie kleuren blijven perfect behouden. Aan de binnenkant zijn de stoffen van de trackpants, pull-over track sweaters en hooded track jackets iets opgeruwd en daarom voelen ze heerlijk zacht aan.

Sinds AB Lifestyle in 2015 het levenslicht zag als lijn met luxe caps met profvoetballer Alexander Büttner als gezicht, is de fashion brand niet voor niets uitgegroeid tot toonaangevend merk. De AB caps waren al zo snel een doorslaand succes, dat de oprichters Denny Büttner en Nicky Beije de collectie hebben uitgebreid met onder andere: jeans, sneakers, hoodies, sweaters en swimwear. Verschillende ondernemers, modegoeroes, profsporters en entertainers uit de muziekindustrie, dragen bij aan het ontwerpen van de innovatieve kleding, schoenen en accessoires van het populaire label. Ben je enthousiast en kun je niet wachten om te gaan shoppen? 

Ga dan snel naar een van de conceptstores in Doetinchem of op het eiland Malta of shop online in de AB-webshop. Daar vind je in de nieuwe collectie volop toffe nieuwe items, waarin een hoofdrol is weggelegd voor de kleur camel en dat is dé trendkleur van dit seizoen!