Economie

Partnerbijdrage

Geniet op een camping met zwembad in de meivakantie!

De meivakantie is de ideale periode om er even tussenuit te gaan. Even lekker helemaal niets moeten en alles mogen; hoe heerlijk is dat? Het is dan al mooi weer en het is bovendien vele malen goedkoper! Even ter vergelijking: op camping Kinzingtal in Duitsland betaal je voor een weekje in een stacaravan in augustus € 1.045,- terwijl je voor dezelfde accommodatie in de meivakantie nog geen € 335,- betaalt! Bovendien is het naar alle waarschijnlijkheid ook een stuk rustiger is. Maar ook in andere landen zal het voordeliger en rustiger zijn in mei. Wel even de moeite waard dus!


Leestijd: 1 minuut

Geniet op een camping met zwembad in de meivakantie!
Geniet op een camping met zwembad in de meivakantie!

Wanneer je met de kinderen op vakantie gaat, is een zwembad waarschijnlijk een eerste vereiste. Ook voor jezelf is het trouwens heerlijk om baantjes te trekken en te genieten op een ligbed in het zonnetje. In mei kan het natuurlijk best nog fris zijn, in ieder geval is dat zo in Noordwest Europa. Wil je er zeker van zijn dat je kunt zwemmen zonder te verkleumen? Zoek dan een camping met binnenzwembad! Vacanceselect biedt diverse kwaliteitscampings in allerlei soorten en op prachtige locaties. Op de site kun je heel makkelijk een camping met zwembad vinden in de warmere delen van Europa, zoals in het zuiden van Italië of Frankijk. Wil je liever dichterbij blijven? Vink dan het vakje ‘camping met binnenzwembad’ aan. Zo genieten jij en je kinderen van heerlijke waterpret!

Aangezien de Duitsers tijdens onze meivakantie gewoon naar school en werk moeten, zijn de meeste campings in Duitsland nu lekker rustig en goedkoop. En dat geldt ook voor de bezienswaardigheden en activiteiten. Het weer is over het algemeen precies goed om erop uit te trekken. De mooie natuur in, sportief bezig zijn of cultuur snuiven in een van de bruisende Duitse steden. Ga lekker wandelen, fietsen of paardrijden of geniet van de voorjaarszonnestralen op een terras. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je dagen precies zo besteden als je zelf wilt.

Ben je bang dat kamperen in de meivakantie nog te koud is? Met een warme slaapzak en een extra trui kom je een heel eind. Maar je kunt natuurlijk ook het zekere voor het onzekere nemen en niet in een tent gaan kamperen, maar in een iets warmere accommodatie zoals een stacaravan. Campings met dit soort accommodatie hebben vaak ook een overdekt zwembad of binnenbad.