Economie

Groningen City Club organiseert samen met Groninger Museum “Versace-weken” in februari

Ondernemers in de binnenstad gaan in februari tal van activiteiten organiseren rond de tentoonstelling  "Gianni Versace Retrospective" die sinds december te zien is. Dat gebeurt in samenwerking met het Groninger Museum. Daartoe worden vanaf 13 februari de “Versace-weken” georganiseerd. Dat maakte de Groningen City Club gisteravond bekend tijdens haar Nieuwjaarsreceptie die werd gehouden in het Groninger Museum.


Leestijd: 1 minuut

Groningen City Club organiseert samen met Groninger Museum “Versace-weken” in februari
Groningen City Club organiseert samen met Groninger Museum “Versace-weken” in februari

De Groningen City Club heeft gisteravond met een druk bezochte Nieuwjaarsreceptie in het Groninger Museum de aftrap verricht voor een nieuw verenigingsjaar. De City Club, de vereniging voor binnenstad ondernemers, koos voor het Museum uit waardering voor haar activiteiten die van groot belang zijn voor Groningen als sterke koopstad, zo vertelde vice-voorzitter Mark Engberts. Tijdens deze receptie kondigde de GCC aan dat er vanaf 13 februari “Versace” weken komen, waarin ondernemers en Museum samen optrekken om veel activiteiten te ondernemen rond de tentoonstelling over Versace.

“Dat we in hier in het Groninger Museum staan is geen toeval. In de loop der jaren hebben we meerdere malen samengewerkt. Het Groninger Museum heeft ook de Jans Catsprijs uitgereikt gekregen en het afgelopen jaar heeft de samenwerking zich verder verdiept. Dit in de wetenschap dat een sterke koopstad het niet alleen moet hebben van winkelaanbod, maar ook van een breed en kwalitatief goed aanbod op het vlak van architectuur, kunst en cultuur”, aldus Mark Engberts.

Een uitvoeriger verslag van de Nieuwjaarsreceptie is vandaag te lezen op de Groninger Ondernemers Courant.