Economie

Groningse zussen openen nieuwe boetiek in Zwanestraat

De Zwanestraat is twee lokale ondernemers rijker. De zussen Sanne (29) en Tessa (25) Biesbroek openen er zaterdag 15 juli een nieuwe winkel: SARI Butik. Volgens de zussen belooft de boetiek een rijkdom aan interieuraccessoires, sieraden, stationary en mode.


Leestijd: 1 minuut

Door hun Indonesische roots hebben de twee zussen een voorliefde voor diversiteit en cultuur en dat is straks terug te zien in de winkel: “De boetiek biedt een zorgvuldig samengestelde multiculturele selectie die is geïnspireerd door ambachten van over de hele wereld.”

Naast de exotische producten van over de hele wereld, zal de winkel ook een platform bieden aan lokale ontwerpers en makers. Met een mix van lokale en internationale producten streven Sanne en Tessa ernaar om de binnenstad van Groningen meer divers te maken.

“We kijken er naar uit om onze droom van SARI butik te delen met de mensen van Groningen”, zegt Tessa. “SARI butik is een knipoog naar onze Indonesische roots. Sari staat voor essentie en butik heeft een link naar de Indonesische geweven stof batik. Terug naar datgene waar het omgaat, het aller belangrijkste. Het volgen van je hart. Uit je comfortzone stappen om waar te maken waar je blij van wordt.” voegt Sanne toe.

De opening van SARI butik vindt plaats op zaterdag 15 juli 2023 van 10.00 tot 17.00 uur