Economie

Partnerbijdrage

Houd hier rekening mee bij het kiezen van lange mouwen voor heren

Als je op zoek bent naar longsleeves man, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. De lengte van de mouwen is bijvoorbeeld een factor die bepaalt hoe goed het shirt bij je lichaam past. Je moet ook letten op de kleur en stof van de kleding, zodat het er niet ouderwets of onaantrekkelijk uitziet als het in het openbaar wordt gedragen. Hier zijn enkele dingen waar je rekening mee moet houden.


Leestijd: 2 minuten

Houd hier rekening mee bij het kiezen van lange mouwen voor heren
Houd hier rekening mee bij het kiezen van lange mouwen voor heren

Lange mouwen zijn ideaal voor diegenen die hun handen warm willen houden bij koud weer. Een goede regel is dat je mouwen de polsen en handen moeten bedekken, zodat de blootgestelde huid bedekt kan worden met handschoenen of wanten. Als je je ongemakkelijk voelt, kun je het beste iets anders aantrekken. Lange mouwen kunnen ook worden opgerold als het te warm wordt. Afhankelijk van wat voor soort activiteit je doet, werken T-shirts met lange mouwen goed voor de meeste activiteiten, afgezien van joggen of sporten waarbij er gezweet kan worden. Je kunt ook genieten van het dragen van lange mouwen zonder iets eronder als je uit eten gaat of afspreekt met vrienden. Dit is echter misschien niet het hele jaar door ideaal, omdat deze shirts meestal zijn gemaakt van dikker materiaal dat warmte vasthoudt, zelfs als het nat is. Gelukkig bieden sommige merken lichtere versies aan die beter ademen en toch warm genoeg zijn tijdens de wintermaanden.

De kraag mag niet te los of te strak zitten. Dit kan ongemakkelijk aanvoelen. Als de kraag strak en dicht bij je nek zit, kan dit gaan schuren. Hierdoor kan roodheid en irritatie ontstaan. De beste lengte voor de kraag van een T-shirt is meestal net onder de adamsappel als je rechtop staat met de armen naast je. Als je voorover buigt in een hoek van 90 graden met armen die recht naar beneden hangen vanaf de schouders, zal het T-shirt met lange mouwen waarschijnlijk het grootste deel van je nek volledig bedekken.

Bij het kiezen van een kleur moet je overwegen of deze geschikt is voor je huidskleur. Als je een lichte huid hebt, kies dan een kleur die donkerder en niet te fel is. Je kunt donkerbruine, zwarte of grijze T-shirts met lange mouwen dragen. Als je een donkere huid hebt, kies dan voor lichtere kleuren zoals wit of lichtblauw. Je moet ook nadenken over de gelegenheid om dit t-shirt te dragen en of het matcht met andere kledingstukken die je die dag gaat dragen. Ga je bijvoorbeeld 's avonds uit eten met vrienden, kies dan voor een wit t-shirt. Dit staat goed bij jeans en smokingbroeken. Zorg er voor dat alles er goed uitziet voordat je van huis gaat.

Overweeg een T-shirt met lange mouwen van een lichte stof. Lichte stof is comfortabeler, ademend, flexibel en duurzamer dan andere materialen. Het is ook veelzijdiger, betaalbaarder en modieuzer. Je zult je dus waarschijnlijk meer op je gemak voelen als je het draagt.