Economie

Partnerbijdrage

Ketelaar Kroon Accountants verhuist na 40 jaar

Accountantskantoor Ketelaar Kroon uit Groningen verhuist na ruim 40 jaar naar een nieuwe locatie. Per 1 december 2022 vertrekken zij uit hun pand aan de Kraneweg in de Schildersbuurt en vestigen zich aan de Griffeweg 97-6 aan de oostzijde van het centrum.


Leestijd: 1 minuut

Ketelaar Kroon Accountants verhuist na 40 jaar
Ketelaar Kroon Accountants verhuist na 40 jaar

De verhuizing komt volgens Ketelaar Kroon niet op eigen initiatief. De verhuurder van het pand heeft besloten de huurovereenkomst niet te verlengen en de kantoorruimte om te bouwen tot een appartementencomplex. “Het liefst waren wij op onze vertrouwde locatie aan de Kraneweg gebleven”, aldus directeur Alfred Kroon, “maar als we dan toch moeten verhuizen dan maken we van een nood een deugd.”

Behalve de nieuwe plek verandert er volgens de directeur verder niks binnen het accountantskantoor: “Alles wordt natuurlijk gemoderniseerd, maar wij blijven voor onze klanten gewoon hetzelfde: klein en benaderbaar.” Het bedrijf vestigt zich op de zesde verdieping van het pand, waarin zich meerdere bedrijven bevinden.

Ketelaar Kroon, ook gevestigd in Stadskanaal en Veendam, bestaat bijna 75 jaar. Het kantoor werd opgericht in 1948 als Kuilman Accountants, was later bekend als Klip, vervolgens als Ketelaar Klip en is sinds 2021 bekend onder de huidige naam.

Kijk voor meer informatie op ketelaar-kroon.nl/verhuizing.