Economie

Partnerbijdrage

Landelijk wonen is populair

Wonen in een landelijke omgeving waar rust en ruimte is. Veel mensen hebben een ‘landelijk wonen droom’. Waarom wil jij landelijk wonen? Wil je bijvoorbeeld wonen en werken combineren, een zorgboerderij starten of een B&B runnen? Misschien ben je mantelzorger en wil je een woning met ruimte voor deze mantelzorg. Koop je een   vervallen boerderij en ga je verbouwen of koop je liever een kant-en-klare woonboerderij vanwege een hobby of ‘gewoon’ voor meer privacy en rust. Maar waar ga je je dromen waar maken? Wonen in de provincie Groningen is een voorrecht! Hier vindt je nog die ‘echte’ kun je het gezellige ‘stadse’ in Groningen opzoeken wanneer jij dat wilt. 

Landelijk wonen is om veel redenen populair, zeker ook in de provincie Groningen.  Buitenstate makelaars zijn gespecialiseerd in landelijk wonen en hebben de expertise om samen met jou die ene perfecte plek in deze provincie te vinden.. Nieuwsgierig naar te koop staande huizen in Groningen? Bekijk ons aanbod.


Leestijd: 2 minuten

Landelijk wonen is populair
Landelijk wonen is populair

Wonen in het ‘groen’ of dichtbij de natuur, veel mensen willen het! Bewezen is; dat ruimte om je heen goed voor je is. Zo ontstress je, kom je meer in beweging en bevordert het een gezonde ontwikkeling van kinderen. Alle voordelen van wonen dichtbij de natuur vind je in dit artikel; ‘Groen moet, groen is goed’.

Ga eens toeren door het landelijk gebied in Groningen waarvan je denkt; hier wil ik wel wonen! Kijk naar de woningen in het gebied. Spreekt een vrijstaande woning of boerderij je aan? Schrijf het op. En stap dan eens uit als je onderweg bent. Stop bijvoorbeeld even in een dorpje en loop daar eens een lokale bakkerij of slager  binnen. Super leuk en belangrijk in je zoektocht, je ontdekt dan de sfeer die er in een dorp is.

Ben je na het toeren nog steeds enthousiast? Of ga je er nog een dagje op uit? Zorg dat je een goed beeld krijgt van je woonwensen.. Gaandeweg je ontdekkingstocht, krijgt  jouw ‘landelijk wonen droom’  vorm en maak je keuzes. Jouw moment om contact op te nemen met de specialistische makelaars van Buitenstate.

Soms kunnen weerbarstige wet – en regelgeving voor bestemmings-, streek- en/of reconstructieplannen, je droom voor het kopen van die ene geweldige boerderij of vrijstaande woning flink vertragen, of in de weg staan. De expertise en het netwerk van een Buitenstate makelaar komt dan goed van pas! Zo voorkom je vervelende verrassingen en kijk je samen met de makelaar naar de mogelijkheden. Een Buitenstate makelaar maakt je ‘landelijk wonen droom’ waar! Of dat nu in een boerderij, vrijstaande woning of een luxe woonboerderij is. Lees hier de ervaringen van Sieta en Jan, die hun ‘landelijk wonen droom’  in een Buitenstate waar maakten met behulp van een Buitenstate makelaar.

Kom in contact met onze makelaars. Zij maken graag samen jou een persoonlijk uitgebreid woonprofiel en begeleiden je in je zoektocht naar die ene perfecte plek. Boerderij of vrijstaande woning kopen en nieuwsgierig wat er nu te koop staat? Van Zuid-Holland tot Zeeland. Buitenstate heeft landelijke woningen te koop in heel Nederland. 

Maak je ‘landelijk wonen droom’ waar met Buitenstate!