Economie

Nieuwe Ondernemerscourant valt komende week bij alle ondernemers op de mat

De nieuwe papieren editie van de Groninger Ondernemers Courant valt komende week weer bij 11.000 ondernemers in de gemeente Groningen op de mat. Het eerste exemplaar is donderdagmiddag overhandigd aan Paul de Rook, wethouder van Economische Zaken. Dat gebeurde tijdens een online MKB-ondernemersevent van de gemeente over ondernemen na de coronacrisis.


Leestijd: 1 minuut

Bij de opening van P&R Meerstad in 2017
Bij de opening van P&R Meerstad in 2017

En dat sluit perfect aan bij de nieuwe papieren Ondernemerscourant, die voor een groot deel is gemaakt in de zomer, toen de tweede golf nog niet was begonnen. Uiteindelijk speelt het coronavirus ook in deze editie – helaas – weer een grote rol. In het openingsverhaal vertellen acht ondernemers hoe zij de coronacrisis tot nu toe hebben beleefd, maar vooral ook hoe ze naar de toekomst kijken. Want: iedereen kijkt uit naar betere tijden!

Daarnaast staat de papieren editie van de Groninger Ondernemers Courant nog vol met artikelen over het Ondernemersfonds Groningen, de projecten op de Grote Markt, deelauto’s, de Promotiedagen LIVE, bedrijven die het roer omgegooid hebben en nu profiteren van corona, Cybersecurity, Omarm Groningen, Groningse etiketten die de wereld over gaan, de bereikbaarheid van de stad, de duurzame initiatieven van Groningen Werkt Slim, de ontwikkelingen op Campus Groningen, broedplaatsen, Noorden Digitaal, de creatieve sector, de Lelylijn, Martini Trade Park, de zomercampagne van Marketing Groningen, de drukke zomer in hotels en natuurlijk de naderende Rolling Stones expositie in het Groninger Museum. 

Alle ondernemers in de stad Groningen krijgen de krant gratis toegestuurd op hun bedrijfsadres. De krant komt volgende week ook online te staan.