Economie

Partnerbijdrage

Nieuwste technologie in Groningen al te ervaren bij unieke Experience Room

Groningen is een unieke “Experience Room” rijker waar bedrijven en organisaties kennis kunnen maken met de nieuwste technologische snufjes. Van hologram-technologie tot virtual reality. En van kunstmatige intelligentie en augmented reality tot interactieve video: er gaat een wereld open wie een kijkje neemt in de Oude Boteringestraat 71. In deze Experience Room kan men in Groningen nu dus al een kijkje nemen in de toekomst, en gebruik maken van technologie die pas over een paar jaar waarschijnlijk gemeengoed is.


Leestijd: 2 minuten

De Experience Room is een initiatief van- en gevestigd bij Phil & Flo Creative Studio Daar is nu een state-of-the-art ruimte ingericht met de meest innovatieve technologieën op het gebied van animatie , video en kunstmatige intelligentie (AI).

De Experience Room biedt een unieke kans voor bedrijven en organisaties door heel Nederland om de nieuwste technologische ontwikkelingen te ervaren. Ook voor lokale bedrijven in Groningen en omgeving is dit een bijzondere plek om inspiratie op te doen.

Enkele technologische snufjes van deze Experience Room:

· Hologramtechnologie: Beleef de magie van hologrammen die werkelijk door de lucht lijken te zweven. Ideaal voor organisaties die een opvallende aanwezigheid willen creëren op beurzen of bij de entree van een gebouw.

· Virtual Reality (VR): Ervaar hoe VR kan worden ingezet om meeslepende verhalen te vertellen. Deze technologie biedt bedrijven de mogelijkheid om hun publiek op een geheel nieuwe manier te betrekken.

· Augmented Reality (AR) en Extended Reality (XR): Ontdek hoe AR en XR een laag van digitale informatie over de echte wereld kunnen leggen, waardoor een meeslepende en interactieve ervaring ontstaat. Perfect voor organisaties die hun verhaal op een innovatieve manier willen communiceren.

· Interactieve Video: De Experience Room is uitgerust met een interactief scherm dat laat zien hoe interactieve video kan helpen bij het engageren van je publiek en het versterken van je boodschap.

· Kunstmatige Intelligentie (AI animatie): De AI specialisten staan vooraan met innoveren en het creëren met de hulp van de nieuwste AI tools. Phil & Flo beschikt over ruime ervaring op dit gebied in de praktijk.

De Experience Room is niet alleen bedoeld voor grote organisaties, maar ook voor communicatieprofessionals, ondernemers en andere betrokkenen die te maken hebben met communicatie. “Het is een inspirerende plek waar je kunt ontdekken hoe je technologie kunt inzetten om je verhaal op een nieuwe manier te vertellen”, aldus Peter de Graaf van Phil & Flo

Het bedrijf nodigt belangstellenden uit om deze cutting-edge technologieën zelf te komen ervaren en te ontdekken hoe ze jouw organisatie kunnen helpen.

Voor meer informatie of om een bezoek aan onze Experience Room te plannen, neem contact op met Peter de Graaf via philenflo.nl.

Over Phil & Flo Creative Studio

Phil & Flo is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van Animatie, Video, AI en innovatieve technieken. “Wij zijn toegewijd aan innovatie en het leveren van hoogwaardige oplossingen die onze klanten helpen hun doelen te bereiken”.