Economie

Sportschool komt met nieuw concept: verhuur aan huis

Een sportschool in Paterswolde heeft een gat in de markt gevonden op het gebied van fitness en wellness. Vaak gaan mensen naar de sportschool, maar ze zouden thuis ook wel willen trainen. Een bedrijf, Sportrade fit- & wellness, bedacht dat het wel handig kan zijn wanneer mensen zelf ook thuis op de professionele apparaten kunnen trainen. Daarom is men gestart met de verhuur van fitnessapparaten, die men thuis bij de sporters langs brengt en ook installeert.


Leestijd: 1 minuut

Sportschool komt met nieuw concept: verhuur aan huis
Sportschool komt met nieuw concept: verhuur aan huis

Sportrade Paterswolde, biedt naast haar ruime sportvoorzieningen sinds kort ook de mogelijkheid om cardio-apparatuur te huren.

Uit een inventarisatie onder de ruim 1.600 leden kwam naar voren dat men met veel plezier gemiddeld 1-2 keer per week bij ons komen sporten. Zodra iemand de smaak te pakken krijgt, ontstaat ook de behoefte om vaker en ook thuis te sporten. Omdat de keuze welke apparatuur aan te schaffen vaak een lastige is, springt Sportrade in dit gat.

Remco Land, manager Sportrade, vertelt: “Fanatieke sporters zijn vaak gewend aan professionele cardio-apparatuur. Naast gebruik ter ondersteuning van je sportschool-bezoek, is huren van cardio-apparatuur ook een ideale manier om te herstellen na een blessure. Bij aanschaf voor thuisgebruik is het vaak zoeken naar een geschikt model. Goedkope modellen zijn van inferieure kwaliteit terwijl men voor de professionele modellen de hoofdprijs betaalt. Na overleg met leveranciers heeft Sportrade een model bedacht waarbij professionele cardio-apparatuur wordt verhuurd.”

Sportrade start met de verhuur van roeimachines en hometrainers. De apparatuur wordt na het bestellen binnen enkele dagen thuisbezorgd en thuis geïnstalleerd. Na een evaluatie wordt gekeken of het aanbod wordt uitgebreid.

Voor meer informatie: Sportrade

Foto boven: Remco Land levert een professionele hometrainer aan huis.