Economie

Partnerbijdrage

Top 7 baanmogelijkheden in Groningen

Wanneer je op zoek bent naar een baan is het een uitdaging om je droombaan te vinden. Je weet misschien wel wat je wilt, maar er is weinig werk te vinden. Of je weet niet wat je wilt en je wordt overspoeld met vacatures. Op het moment dat jij een baan zoekt is het belangrijk om alle mogelijkheden te bekijken. Gebruik dan wel de juiste manier van zoeken. Zoek je bijvoorbeeld vacatures in Groningen? Zoek dan op vacatures Groningen. Op deze manier krijg je baanmogelijkheden te zien die ook echt bij jou passen.


Leestijd: 2 minuten

Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk
Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk

In dit blog wordt de top 7 van baanmogelijkheden in Groningen beschreven. Een echte inspiratiebron als jij op zoekt bent naar een baan in Groningen!

  1. Commercieel recruiter

Deze functie staat op nummer 1 in de top 7. Dit is een echte startersfunctie. Deze functie biedt veel vrijheid en zelfstandigheid. Hierbij is het de bedoeling dat jij talenten gaat werven voor een bedrijf. Vaak is er bij de functie recruiter ook sprake van een bonus. Dat is altijd mooi meegenomen!

  1. Callcenter medewerker

Een medewerker van een callcenter klinkt als een basisfunctie, maar valt ook binnen de top 7. Bij deze functie moet je goed zijn in overtuigen. Het is namelijk de bedoeling dat jij klanten gaat overtuigen voor bijvoorbeeld het inschrijven voor een goed doel. Ook bij deze functie komen vaak bonussen kijken!

  1. Traineeship

Wat is een traineeship precies? Dat is een vraag die vaak opkomt als er over een traineeship gepraat wordt. Bij het volgen van een traineeship wordt jij opgeleid tot specialist. Als volgt word je gedetacheerd bij een passend bedrijf. Een traineeship is eigenlijk een opleiding waarbij je wel gewoon geld verdient.

  1. Accountmanager

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Je bent continu in contact met potentiële klanten en gaat actief op zoek naar nieuwe potentiële klanten. Vaak ben je als accountmanager ook verantwoordelijk voor bestaande klanten.

  1. Klantenservice medewerker

Klantenservice medewerker valt ook binnen de top 7 van baanmogelijkheden. Het spreekt in principe voor zich: je werkt bij een klantenservice. Hier vang je klachten op van klanten en bespreek je deze totdat de klant tevreden is. Mensen tevreden stellen is hier dus prioriteit.

  1. Junior marketeer

Een junior marketeer is voornamelijk verantwoordelijk voor klantcommunicatie. Als marketeer heb je veel vrijheid. Afhankelijk van het bedrijf waar je gaat werken kun jij ook je creativiteit inzetten.

  1. Teamleider

Als laatste hoort de functie teamleider ook binnen de top 7 van baanmogelijkheden. Als teamleider geef jij leiding aan een team wat toegewezen is aan jou.

Plaats je vacature

Ben jij een bedrijf en op zoek naar waar jij je vacatures kan plaatsen? Op erg veel websites kun jij een vacature plaatsen.