Cultuur & Uitgaan

Microclubben verovert de dansvloer; Nu ook vroeg op de avond dansen in Groningen!

Lekker een avondje dansen maar geen zin om pas ’s ochtends vroeg je bed in te rollen? Na meerdere succesvolle edities in steden door het hele land, waaronder Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Den Bosch is De Microclub op zaterdag 26 januari voor het eerst in de Groningen voor een volle avond dansen (20.00u – 0.00u) voor 25+ op de beste housemuziek.


Leestijd: 1 minuut

Microclubben verovert de dansvloer; Nu ook vroeg op de avond dansen in Groningen!
Microclubben verovert de dansvloer; Nu ook vroeg op de avond dansen in Groningen!

“Nu steeds meer vroege dansers het concept van microclubben omarmen en de honderden enthousiaste reacties in andere steden, is het de hoogste tijd om ook vroeg te gaan dansen in Groningen”, aldus de organisatie van De Microclub. 

De Microclub is opgericht om iedereen van 25+ een plek te bieden waar in het weekend al op tijd gedanst kan worden. Oprichter Melvin Bruhn legt uit waar het idee vandaan komt: “Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu’? In de meeste steden kan je rond 20.00u prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert of film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers, dertigers en veertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een clubavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt.”

Wat, wanneer, waar?
De Microclub x Puddingfabriek (25+)
Zaterdag 26 januari (20.00u – 00.00u)
Locatie: Puddingfabriek, Groningen

Tickets (voorverkoop)
€12,- (inclusief alles)
Koop hier je tickets

Line-up
De line-up van Microclub x Puddingfabriek volgt zo snel mogelijk.

Facebookevent
www.facebook.com/events/340185859892309/

De Microclub in beeld
www.facebook.com/pg/demicroclub/photos/