Cultuur & Uitgaan

Wie is de best geklede Groninger van 2022?

Het aftellen is begonnen: aankomende zaterdag, tijdens het event 050&Mode in het Forum, wordt de Best Geklede Groninger 2022 bekend gemaakt.


Leestijd: 1 minuut

Wie is de best geklede Groninger van 2022?
Wie is de best geklede Groninger van 2022?

Grace Bregman van 050&Mode is afgelopen weken op jacht geweest naar kandidaten voor de titel. In totaal spotte ze bijna zestig kandidaten. Zij zijn op de foto gezet en de foto’s zijn gedeeld via de socials – Instagram en Facebook –  van 050&Mode. Het publiek kon vervolgens zijn stem uitbrengen door ‘likes’ te geven. Een jury – bestaande uit voorzitter en influencer Elma van Keulen, Paul Vetter van SchoenenZakenen Grace Bregman – heeft uiteindelijk uit de top 10 de winnaar bepaald. De foto’s van de kanshebbers zijn momenteel ook te zien in de hal van het Forum Groningen.

Prijs

De winnaar van de verkiezing gaat met Grace Bregman op pad en mag dan 500 euro besteden bij een of meerdere van de tientallen winkels die meedoen aan het event 050&Mode.

050&Mode

050&Mode is een initiatief van de Groningen City Club en vindt zaterdag 24 september plaats in het Forum Groningen. Op het programma staan onder andere modeshows waar stad-Groningse fashionwinkels de laatste modetrends showen. Op de Nieuwe Markt is een Closet Sale en in het Forum kan het publiek ook genieten van dans, muziek en dus modeshows. Na afloop van de shows, rond 16.00 uur, wordt bekend gemaakt wie de Best Geklede Groninger is.