Wonen

4Mijl Groningen: snel inschrijven loont, tariefswijziging per 1 oktober

Het grootste loopfeest van Groningen, de 4Mijl, nadert met rasse schreden. Zondag 9 oktober is het de tweede zondag van oktober, en dan wordt traditiegetrouw de 4Mijl gehouden. Volgens Johan Meijer, eventmanager van de 4Mijl, gaat het goed met de inschrijvingen. Maar hij tipt mensen die zich nog niet hebben ingeschreven, wel om dat snel te doen, want per 1 oktober komt er nog een tariefswijziging “dus snel inschrijven is wel handig”.


Leestijd: 1 minuut

4Mijl Groningen: snel inschrijven loont, tariefswijziging per 1 oktober
4Mijl Groningen: snel inschrijven loont, tariefswijziging per 1 oktober

Onder de deelnemers dit jaar weer veel bekend Groningers, onder wie Arjen Robben, Jason Dorisseau en Mark-Jan Fledderus, die lopen voor het goede doel

Uniek shirt

Deelnemers aan de Menzis 4 Mijl van Groningen kunnen dit jaar lopen in stijl. Voor de 35e editie is namelijk een uniek shirt ontworpen waarop de stad centraal staat.

Trots

"De Menzis 4 Mijl is een begrip in Groningen. Een evenement waar de stad trots op is en wij zijn eveneens trots op de stad. Die trots komt terug op het shirt", zegt Johan Meijer van organisator Golazo Noord-Nederland.

Op het shirt staat een afbeelding van de welbekende Martinitoren en een verwijzing naar het jaartal 1987. Het jaar waarop de 4 Mijl voor het eerst werd georganiseerd. Het shirt is uiteraard voorzien van de Groningse kleuren.

Speciaal loopshirt

Het speciaal ontworpen loopshirt is beschikbaar in gelimiteerde oplage en er is zowel een model voor dames als voor heren. "Een superleuk aandenken aan het grootste loopfeest van Noord-Nederland. Daarnaast loop je er ook nog heerlijk in, want het zijn speciale runningshirts die optimaal zijn om in te hardlopen,

Deelnemers aan de Menzis 4 Mijl van Groningen kunnen het shirt voor 25 euro bestellen bij hun inschrijving.

4 Mijl 4You

De Menzis 4 Mijl van Groningen vindt plaats op zondag 9 oktober. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend. Dat geldt ook voor de inschrijving van de Menzis 4 Mijl4You een dag eerder. Op zaterdag 8 oktober krijgt iedereen de kans om de 4 Mijl te ervaren, maar dan op geheel eigen wijze.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.4mijl.nl of www.4mijl4you.nl. Wil jij je direct inschrijven? Klik dan hier.