Cultuur & Uitgaan

Frans Timmermans houdt openingstoespraak conferentie ESNS

Frans Timmermans houdt de openingstoespraak op de conferentie van ESNS 2022. Als Executive Vice-President van de Europese Commissie is Timmermans verantwoordelijk voor de Green Deal.


Leestijd: 1 minuut

De Green Deal is één van de onderwerpen die Timmermans aan de orde zal brengen in zijn keynote speech. Omdat ESNS onderschrijft dat duurzaamheid niet langer alleen een modewoord is en het festivalbreed als een belangrijk speerpunt beschouwt, zal Timmermans dieper ingaan op het nemen van groene stappen in de muziekindustrie.

Dit sluit aan bij het thema van de ESNS 2022-conferentie, Building Back Better Together. Na bijna twee jaar regelgeving rond de pandemie, is het tijd om vooruit te kijken en ons te concentreren op hoe we de live-industrie samen beter kunnen opbouwen.

ESNS vindt – volledig online – plaats van 19 – 22 januari 2022. Tickets voor de digitale conferentie van ESNS 2022 zijn verkrijgbaar voor € 99,- via www.esns.nl/tickets. Het showcasefestival is gratis online te volgen, met sessies opgenomen door de NTR in samenwerking met NPO 3FM, voor uitzending op NPO 3, NPO 3FM en het digitale festivalplatform gehost door VPRO 3VOOR12.