Nieuws

Brand Grondzijl mogelijk aangestoken; politie zoekt getuigen

De brand van afgelopen weekend bij een boekbinderij aan de Grondzijl in Groningen is mogelijk aangestoken. De Politie Groningen is op zoek naar getuigen en andere mensen die meer kunnen vertellen over de brand.


Leestijd: 1 minuut

Brand Grondzijl mogelijk aangestoken; politie zoekt getuigen
Brand Grondzijl mogelijk aangestoken; politie zoekt getuigen

In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 februari kreeg de politie een melding van een brand aan de Grondzijl in Groningen. Volgens de politie sloegen de vlammen al snel uit het pand dat gevestigd is op een kleinschalig industrieterrein. Door snelle inzet en opschaling heeft de brandweer het vuur kunnen blussen.

Uit het eerste onderzoek blijkt dat er wellicht sprake is van brandstichting. De Politie Groningen is daarom nu op zoek naar tips: “Mogelijk zijn er mensen die kort voor de brand iets hebben gezien bij of rondom de Grondzijl in Groningen of bijvoorbeeld in het bezit zijn van (deurbel)camerabeelden. Heeft u informatie of andere achtergrondinformatie waarvan u vermoedt dat dit interessant kan zijn voor het onderzoek? We komen graag met u in contact. Bel met 0900-8844 of neem contact met ons op via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.”