Nieuws

Partnerbijdrage

De grootste eendaagse markt van Noord Nederland zoekt enthousiaste standhouders!

Op dinsdag 3 oktober staat het centrum van Groningen in het teken van de Groninger Marktendag. Met maar liefst zeven verschillende markten, foodtrucks, muziek en een kinderprogramma is er voor ieder wat wils. En daar is nog plek voor jou! De Groninger Marktendag verwelkomt graag enthousiaste standhouders.


Leestijd: 1 minuut

De Groninger Marktendag is de grootste eendaagse markt van Noord Nederland en trekt bezoekers uit zowel Groningen als daarbuiten, waaronder veel belangstelling vanuit Duitsland. Onze oosterburen vieren namelijk op 3 oktober de Tag der Deutschen Einheit, een nationale vrije dag. Een ideale dag om naar Groningen te trekken voor een markt vol eten, drinken, muziek en enthousiaste standhouders!

De Groninger Marktendag wordt mogelijk gemaakt door de Groningen City Club, de Gemeente Groningen, en de Provincie Groningen. Samen zorgen zij ervoor dat het centrum van Groningen op 3 oktober een bruisende plek is waar bezoekers kunnen struinen langs de vele kramen en genieten van al het moois dat de markt en de stad te bieden hebben.

Omdat er maar liefst zeven verschillende markten zijn, is het aanbod divers. Van een vintage- en handgemaakte producten markt tot een warenmarkt, vlooienmarkt, boeken en antiek markt, markt met streekproducten en visplein, braderie en platenmarkt.

Save the date: De Groninger Marktendag vindt plaats op dinsdag 3 oktober 2023, van 9:00 tot 17:00 uur, in de binnenstad van Groningen.

Standhouders opgelet: Wil je deelnemen aan één van de markten op de Groninger Marktendag? Meld je dan aan via de website www.groningermarktendag.nl.