Nieuws

Groninger Ondernemers Courant valt weer bij meer dan 10.000 ondernemers op de mat

Meer dan 11.000 ondernemers in de gemeente Groningen ontvangen deze week de nieuwste editie van de papieren Groninger Ondernemers Courant. In deze editie onder andere een interview met Wilko Huyink (foto), directeur van Groningen Bereikbaar, over de gevolgen van de bouw van het tijdelijke Julianaplein. “De impact wordt enorm”, zegt Huyink, die vreest voor een chaos.


Leestijd: 1 minuut

Ook in deze krant een interview met general manager Niek Strous van het Market Hotel, aandacht voor de komende editie van de Promotiedagen en een update van de plannen voor de hyperloop bij Meerstad.

En: wist je dat de stad een heuse pindakaasmachinefabriek heeft? En dat de Amerikaanse Sophia Peterson Amerika voor Groningen verruilde om hier haar innovatieve product aan de vrouw te brengen? Ze koos heel bewust voor Groningen, vanwege het jonge, innovatieve en creatieve publiek.

De papieren courant kun je ook online doorlezen. Wil je de krant in het vervolg zelf ontvangen, vul dan het formulier in de grote rode balk op de homepage van de GROC in. De courant wordt vier keer per jaar gratis verspreid.