Nieuws

Nog heel weekend genieten/afzien door hitte Groningen

Het is vandaag en morgen opnieuw topdrukte in De Papiermolen en aan de Hoornseplas. Voor waterliefhebbers is het genieten, voor veel anderen is het inmiddels flink afzien. In het zuiden van Nederland is het nu al een stuk afgekoeld, maar vanaf maandag word het ook in Groningen koeler.


Leestijd: 1 minuut

Nog heel weekend genieten/afzien door hitte Groningen
Nog heel weekend genieten/afzien door hitte Groningen

In de Papiermolen kwamen deze week (donderdag) maar liefst drieduizend mensen op één in het zwembad. Daarom zou de Papiermolen het liefst ook dit weekend ’s avonds langer open zijn, maar dat lukte niet. Op haar Facebookpagina schrijft het zwembad:

“We hadden graag het weekend langer open willen zijn met dit warme weer. Helaas vraagt dit tropische weer extra inzet van onze medewerkers. We zetten niet alleen meer medewerkers in maar de grote drukte vereist ook extra alertheid. Om de veiligheid te garanderen vragen we nu al de maximale inzet van de beschikbare medewerkers. Helaas lukt het ons niet in het weekend extra lang open te zijn, we zijn zaterdag en zondag dan ook regulier geopend van 10.00 tot 18.00 uur.”

(Foto’s Facebook Papiermolen).