Nieuws

Steun de Groningse horeca, en geniet thuis van een heerlijk kerstdiner

Net als vorig jaar zijn er ook dit jaar flink wat Groningse restaurants die met een speciaal Kerstdiner voor thuis komen. Zo kun je tijdens de kerstdagen thuis genieten van de kookkunsten van je favoriete restaurants, en steun je ondertussen de lokale horecaondernemers.


Leestijd: 1 minuut

Steun de Groningse horeca, en geniet thuis van een heerlijk kerstdiner
Steun de Groningse horeca, en geniet thuis van een heerlijk kerstdiner

De horeca verkeert al bijna twee jaar in een (semi)lockdown wat een mega weerslag op de sector heeft. Beperkte openingstijden, volledige sluiting, een maximaal aantal gasten binnen en aan de tafels. Minder terrastafels, mondkapjesplicht en vele andere beperkingen. Het komt dan ook hard aan dat er ook dit jaar geen kerstdiner geserveerd zal worden in de meeste restaurants en eetcafés nu alles voorlopig om 17:00 uur gesloten blijft.

Toch thuis genieten van de horeca

Een grote groep horecaondernemers biedt gelukkig ook deze kerstdagen een kerst thuisdiner aan. Op de site van Horeca Groningen vind je een handig overzicht met bezorg- en afhaal kerstdiners voor thuis, soorten kerstmenu’s, het aantal gangen, prijs, bereiding en samenstelling.

Zo kun je onder meer genieten van de Vive La Vie Kerstbox, het Markies Kerstmenu, Kerst met Contini, Feestdagen@home van Hemingway’s, de Kerstdiner box van Beijk, Kerst bij Midi, Plezant’s Kerstmenu, Drie Gezusters Kerst gourmetbox, Voilà voor thuis Kerstmenu, De 2 Jongens box, Imono’s Christmas premium black box, De Branderij’s Kerstmenu voor thuis, het Kerst afhaalmenu van DriveINdo en de Kerstdinerbox van Weeva & EVA. Het kerstdineroverzicht wordt dagelijks geüpdate.