Sport

FC Groningen dreigt Sergio Padt kwijt te raken

Sergio Padt zijn contract bij FC Groningen loopt deze zomer af. De directie en de doelman zijn in gesprek over verlenging van de aflopende verbintenis voor meerdere jaren, maar vooralsnog is er geen witte rook. Sterker nog Groningen dreigt Padt in de transferwindow kwijt te raken.


Leestijd: 1 minuut

FC Groningen dreigt Sergio Padt kwijt te raken
FC Groningen dreigt Sergio Padt kwijt te raken

Volgens Voetbal International zou Padt al mondeling akkoord zijn met de Bulgaarse topclub Ludogorets Razgrad. Het zou alleen nog onduidelijk zijn wanneer de 30-jarige keeper FC Groningen gaat verlaten. Zowel Padt als FC Groningen hebben het nieuws niet bevestigd. Sterker nog technisch directeur Mark-Jan Fledderus is van plan om weer met Padt in gesprek te gaan in een poging hem voor de club te behouden.

Padt staat al sinds medio 2014 onder de lat bij de FC en keepte sindsdien 207 wedstrijden. FC Groningen heeft met het huren van de Noorse doelman Per Kristian Bratveit al voorgesorteerd op de ontwikkelingen rond Padt. De international komt over Djurgardens IF en Groningen heeft aan het einde van dit seizoen de optie tot koop.